Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να καλύψει κάθε σας ανάγκη που αφορά τη διαφημιστική σας προβολή μέσα από το εύρος των γραφιστικών εφαρμογών.

Μπορούμε να μετατρέψουμε, όλα τα ρούχα που πουλάμε στην STRANGEL σε αποκλειστικά δικά σας ρούχα με την επωνυμία σας, κάνοντας την ένδυση επιχειρηματικό εργαλείο!

Εσείς, απλά, μας δίνετε το λογότυπο της εταιρίας σας, ή το προσωπικό σας λογότυπο ή το σχέδιο που επιθυμείτε, κι εμείς θα το κεντήσουμε ή θα το τυπώσουμε στα ρούχα σας σε μεγέθη και επιλογές που επιθυμείτε .

ΚΕΝΤΗΜΑ

Όσον αφορά το κέντημα το κόστος έχει να κάνει με το μέγεθος του σήματος, την πυκνότητα των βελονιών καθώς και το πόσα χρώματα έχει το σήμα .Πρώτα πρέπει να βγάλουμε το κεντητικό πρόγραμμα που η τιμή του κυμαίνεται ανάλογα με την πολυπλοκότητα του. Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις που δεν χρειάζεται να βγάλουμε πρόγραμμα και χρησιμοποιούμε κάποιες ήδη υπάρχουσες γραμματοσειρές.

ΣΤΑΜΠΑ

Στάμπες υπάρχουν διαφόρων τύπων, οι πιο συνηθισμένες είναι η μεταξοτυπία που είναι η πιο ανθεκτική και το βινύλιο. Εδώ το κόστος έχει να κάνει πέρα από το μέγεθος και την ποσότητα των προϊόντων που θέλουμε να τυπώσουμε και με την ποσότητα των χρωμάτων του σήματος (λογότυπο).

Επομένως για να σας πούμε τιμή θα πρέπει, εφόσον δεν μπορείτε να μας στείλετε το σήμα σας, να μας πείτε την ποσότητα των τεμαχίων που θέλετε να βάλετε το σήμα σας, τα χρώματα και το μέγεθος του σήματος και εμείς με την σειρά μας θα σας προτείνουμε πoιά διαδικασία σας συμφέρει να ακολουθήσετε και ποιό θα είναι το κόστος αυτής.